DC

Ο τηλεοπτικός Flash συναντά τον κινηματογραφικό Flash στο ‘Crisis on Infinite Earths’

Μια πραγματικά αναπάντεχη έκπληξη από το φετινό crossover του Arrowverse.

Το ετήσιο crossover event των υπερηρωικών σειρών του CW είναι πλέον παράδοση. Το φετινό πήρε το όνομά του από την ‘Crisis on Infinite Earths’ ιστορία των κόμικ της DC και ένωσε χαρακτήρες και ηθοποιούς από τα περισσότερα σύμπαντα που έχει κατασκευάσει η εταιρεία – από τον Brandon Routh του ‘Superman Returns’ και τον Tom Welling του ‘Smallville’ μέχρι τον Kevin Conroy του animation ‘Batman Beyond’.

Ένα σύμπαν είχαμε θεωρήσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει το χεράκι του στις περιπέτειες του Barry Allen, αλλά πέσαμε έξω. Ο κινηματογραφικός Barry, Ezra Miller, έκανε την εμφάνισή του στο event και γνώρισε την τηλεοπτική βερσιόν του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grant Gustin (@grantgust) on

Με την DC να απομακρύνεται από το όραμα του DC Extended Universe όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, το μεγαλόπνοο πλάνο δηλαδή που θα ένωνε συχνά τους ήρωές του αλά Avengers, η μοίρα του Miller και της σόλο ταινίας του ήταν για χρόνια στον αέρα. Πρόσφατα όμως ανακοινώθηκε πως την αναλαμβάνει ο Andy Muschietti του ‘It’, με την παραγωγή να ξεκινά κάπου μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020 και την ταινία να φτάνει σε μας το 2022. Ήταν ώρα, λοιπόν, για τη Warner Bros. να μας θυμίσει ότι ο speedster της μεγάλης οθόνης της είναι ακόμα εδώ.

Αν αποφεύγεις τα spoilers, σταμάτω εδώ. Αν έχεις αγωνία για τη στιγμή της συνάντησής τους, πάτα play.

***

Παρέα με έναν απολαυστικά απολογητικό Μάκη Παπασημακόπουλο, αναλύουμε τη φιλμογραφία του Rian Johnson. Τι άλλαξε το ‘Rise of Skywalker’ ως προς την αντιμετώπισή μας στο ‘Last Jedi’; Σε τι φάση βρίσκεται η τριλογία Star Wars που έχει συμφωνήσει να κάνει και, τελικά, θέλουμε να τη δούμε ή όχι;