NETFLIX

Τα ‘Φιλαράκια’ δεν θα επιστρέψουν ποτέ, αλλά ξέρουμε τι κάνουν (κι αυτό μας αρκεί)

Οι δηλώσεις του δημιουργού της σειράς είναι οι μόνες που χρειαζόμασταν.

Πριν το πετυχημένο revival του ‘Will & Grace’, πριν την επανεκκίνηση – και δραματική ακύρωση –  του ‘Roseanne’, πριν οποιαδήποτε από τις δεκάδες επιστροφές σειρών που μαγειρεύονται αυτή τη στιγμή, το καστ που έχει δεχθεί διαχρονικά τις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με πιθανό reunion τους, είναι τα ‘Φιλαράκια’.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις σε πάνελ του The Wrap, o συν-δημιουργός της σειράς, David Crane δήλωσε κατηγορηματικά ότι το ‘Friends’ δεν θα επιστρέψει ποτέ. Ακριβώς γιατί τέλειωσε τόσο όμορφα.

«Δεν θα συμβεί. Ποτέ. Το κάναμε! Έχει τελειώσει. Γι’ αυτό και δεν θες να δεις περισσότερο, γιατί ήταν ένα τέλος ευτυχισμένο».

Η αλήθεια είναι πως 1ον) τα ‘Φιλαράκια’ δεν έχουν προλάβει να μας λείψουν γιατί είναι μόνιμα σε επανάληψη, και 2ον) όσο ελκυστική κι αν φαίνεται μια μίνι – έστω – σειρά, δεν θα θέλαμε να ρισκάρουμε καθόλου το τέλος της ορίτζιναλ. Τέλος που, όπως διαπιστώσαμε από τις απαντήσεις του Crane, ισχύει ακόμα.

Η Rachel Bloom, η σταρ του τρομερά υποτιμημένου ‘Crazy Ex-Girlfriend’ Rachel Bloom, έκανε τις βασικές ερωτήσεις για όλους μας όμως.

Ο Ross και η Rachel είναι ακόμα μαζί;

«Ναι. Εντάξει τώρα, το δούλεψαν πάρα πολύ, δέκα χρόνια».

Για διάσημο ζευγάρι σειράς που μετατράπηκε σε ογκόλιθο της ποπ κουλτούρας μέσα από το will they-won’t they παιχνίδι τους, η παραπάνω διαβεβαίωση είναι ό,τι πρέπει. Κανένα break για τον Ross και τη Rachel πια. Για τον Chandler και τη Monica;

«Κι αυτοί τα πάνε μια χαρά, επίσης».

Η συνέχεια είχε κάποια αστειάκια για πιθανή spin-off σειρά με πρωταγωνίστρια την κόρη των Lobsters, αλλά ο Crane ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε γι’ αυτό.

***

Τα ‘Φιλαράκια’ στριμάρουν στο Netflix. Απόλαυσέ τα μαζί με άλλες σειρές και ταινίες, και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με έως και 6 μήνες δώρο ΜΟΝΟ με την WIND VISION.

* H προσφορά με δώρο έως 6μήνες Netflix ισχύει για αιτήσεις έως 30/6/18.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς είναι να βλέπεις τα ‘Φιλαράκια’ το 2018
Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο πρίκουελ του ‘Game of Thrones’