ΛΙΣΤΕΣ

10 μέτριοι έρωτες στις ελληνικές σειρές

Κανείς δεν σας αγάπησε όπως ο Νικόλας τη Ματίνα.

Σήμερα 3 Ιουλίου είναι του Αγίου Υακίνθου, του Αγίου του Έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει και ένας δεύτερος άγιος του έρωτα, που κανείς δεν τον γιορτάζει. Για αυτό αποφασίσαμε να τον γιορτάσουμε εμείς, γιορτάζοντας όλους εκείνους τους έρωτες που δεν γιόρτασε ποτέ κανείς.

Ντορίτα – Αντώνης (Ντόλτσε Βίτα)

Το ρομάντσο Ντορίτα και Αντώνη ήταν τόσο βαρετό που ούτε ο πιο συντηρητικός θεατής δεν ενοχλήθηκε που ο Αντώνης τα έφτιαξε με την Χριστίνα.

Νικόλας – Ματίνα (Κωνσταντίνου και Ελένης)

Κανείς ποτέ δεν θα πει “σ’ αγάπησα όπως ο Νικόλας τη Ματίνα”, παρόλα αυτά η Ματίνα επί δύο σεζόν προσπαθούσε να τον ρίξει, έτσι αυτός ο έρωτας θα πρέπει να έχει μια γωνιά κάπου στο ίντερνετ.

Ανέτα – Βλάσσης (Είσαι το ταίρι μου)

Ισώς το λιγότερο μέτριο από τα ζευγαράκια της λίστας μας, αφού χάρη σε αυτούς τους δύο μάθαμε ότι το σωστό είναι “στη μία” και όχι “κατά τις μία”. Από την άλλη, αν το μόνο που σε κάνει να τους θυμάσαι είναι ένα γραμματικό λάθος, δεν κάνουμε λάθος για τη μετριότητα του έρωτά τους.

Μαρκοράς – Μάρα (Δύο Ξένοι)

Πιο βαρετοί και από τη σχέση του Κωνσταντίνου με τη Μίνα, ο Μαρκοράς και η Μάρα έζησαν έναν έρωτα που βασίστηκε σε σοκολάτα υγείας και όχι γάλακτος.

Κορίνα – Γιατρός (Εγκλήματα)

Η Κορίνα θέλησε να αλλάξει ζωή και πιάστηκε από τον Παύλο, η εκρηκτική της όμως προσωπικότητα βγήκε και πάλι στην επιφάνεια με την αμνησία που έπαθε μετά το προμελετημένο ναυάγιο στη Σύρο. Η μεγαλύτερη στιγμή του έρωτά τους εξελίχθηκε στη σχολική τάξη δημοτικού, στην οποία υποτίθεται πως δίδασκε η Κορίνα. Πιο lame πεθαίνεις (όπως τα παιδιά που αναγκάστηκε να πεθάνει η Κορίνα από ναρκωτικά, στην προσπάθειά της να τα μπαλώσει).

Φώτης – Κατερίνα (Singles 2)

Οι δύο πιο αποτυχημένοι της παρέας των Singles 2, Singles 2.5 και Singles 3 (ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος στους δεκαδικούς) τα έφτιαξαν, αλλά και πάλι δεν ξέφυγαν από τη μιζέρια τους. Ο μόνος λόγος για να θυμάσαι αυτή τη σχέση είναι γιατί η προηγούμενη σχέση του Φώτη ήταν η Μαρία (Κορινθίου), στον ρόλο που τη σύστησε στο κοινό.

Μπίλυ – Γωγώ (Το Καφέ της Χαράς)

Είχαν όλα τα φόντα να αφήσουν ιστορία ως απαγορευμένο ζευγάρι Ρωμαίου και Ιουλιέτας. Και όμως, ο Μπίλυ και η Γωγώ κατάφεραν να είναι πιο βαρετοί και από το Μανωλάκη με τη Βάλια.

Μπάμπης – Ιωάννα (Το πιο γλυκό μου ψέμα)

Ένα ζευγάρι τόσο βαρετό, που φυσικά δεν θυμόμουν καν τα ονόματά τους και γκούγκλαρα για να τα βρω. Είναι οι τύποι σχέσεων που υπάρχουν σαν fillers στις σειρές (οι συγκεκριμένοι μπήκαν για filler και σε αυτή τη λίστα -ινσέψιον), οπού οι κολλητοί των προταγωνιστών τα φτιάχνουν μεταξύ τους και η σχέση τους βαίνει εντελώς ομαλά μέχρι το τέλος, ενώ πολλές φορές συνομωτούν για να τα ξαναβρούν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές. Ένα τέτοιο ζευγάρι ήταν και ο Μπάμπης και η Ιωάννα από το ‘Πιο γλυκό μου ψέμα’ και ο μόνος λόγος να τους θυμάσαι είναι, γιατί ο ένας από τους δύο έγινε (στην πραγματικότητα) κάποτε βουλευτής.

Βασίλης – Σμαράγδα (Εμείς κι Εμείς)

Είναι δύσκολο να αποφασίσεις πιο από τα ζευγάρια του ‘Εμείς κι Εμείς’ είναι το πιο μέτριο από όλα. Παρόλο που ο Βασίλης και η Σμαράγδα είναι οι νέοι και πιο τρελοί της σειράς, κατάφεραν να είναι πιο βαρετοί και από την Παρθένα και τον Αντωνινινίνο και από τη Μαρία και τον Στέλιο. Το έρωτά τους διέκοπτε συχνά η Αντωνία, η αδερφή της Σμαράγδας με τη γκρίνια της, ενώ δεν είχαν καν δικό τους δωμάτιο και το κρεβάτι ήταν στο σαλόνι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

8 ελληνικές σειρές που έκλεψαν σενάρια από ξένες
Γιατί η επόμενη τηλεοπτική μας εμμονή θα είναι μια ελληνική σειρά
Βάζουμε στη σειρά όλες τις Τατιάνες της Λάμψης από την καλύτερη στη χειρότερη
15 καμμένες ελληνικές σειρές που αποκλείεται να θυμάσαι