LORD OF THE RINGS

Lord of the Rings: Αναπάντεχο πρόσωπο του Game of Thrones γίνεται ο πρωταγωνιστής της σειράς

Εκτός από τον Uncle Benjen, άλλος ένας Stark θα έχει μεγάλο ρόλο στη σειρά του Amazon.

Όταν ανακοινώθηκε το κάστινγκ του Will Poulter στη σειρά ‘Lord of the Rings’ που ετοιμάζει το Amazon, είχαμε ρίξει γροθιά στον αέρα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός με τα σατανικά φρύδια κλέβει την παράσταση σε όλες του τις συμμετοχές, αυτό είναι το δεύτερο όμως υψηλού προφίλ πρότζεκτ απ’ όπου αποχωρεί υπό αδιευκρίνιστους λόγους, με πρώτο τον ρόλο του Pennywise στο ‘It’.

Ο επόμενος Beldor – όπως ονομάζεται ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας της σειράς – βρέθηκε ήδη ωστόσο και είναι οικείο πρόσωπο. Μιλάμε για τον Robert Aramayo, τον νεαρό Ned Stark στα οράματα του Bran από το παρελθόν. Ο Aramayo ξεχώρισε επίσης στη 2η σεζόν του ‘Mindhunter’ στον ρόλο του σίριαλ κίλερ Elmer Wayne Henley Jr.

Αυτή δεν είναι η πρώτη σύνδεση της σειράς με το ‘GoT’. Συμβουλευτικός παραγωγός είναι ο Bryan Cogman – o άνθρωπος που έγραψε το μόνο πραγματικά καλό επεισόδιο της 8ης σεζόν ‘Game of Thrones’, ‘A Knight of the Seven Kingdoms’ – executive producer είναι ο Bruce Richmond που δούλεψε για το ‘GoT’ και το ‘Westworld’, ενώ μπροστά στην οθόνη ο Aramayo θα αντιμετωπίσει ως κακό τον επονομαζόμενο Oren που θα υποδυθεί ο Joseph Mawle, δηλαδή ο Θείος Benjen.

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα τοποθετηθεί στη Δεύτερη Εποχή, όταν άκμαζε ο πολιτισμός της Νούμενορ. Το νησί της Νούμενορ παρομοιάζεται συχνά με την Ατλαντίδα, γιατί πρόκειται για μία αρχαία κοινότητα που, αφού εξαφανίστηκε, έφτασε να θεωρείται ένας μυθικός, χαμένος πολιτισμός. Κάποια στιγμή στη διάρκεια της Δεύτερης Εποχής, οι πολίτες της Νούμενορ ξεγελάστηκαν από τον Sauron που τότε άρχισε να σφυρηλατεί το Ένα Δαχτυλίδι, πίστεψαν ότι μπορούσαν να τα βάλουν με τους θεούς, και βρέθηκαν τελικά μαζί με το νησί τους στον πάτο της θάλασσας.

Πέρα από τον Sauron, μία από τις οικείες φιγούρες που θα μπορούσαμε πιθανόν να δούμε στη σειρά είναι και ο Elrond. Το ξωτικό που γνωρίσαμε στη ‘Συντροφιά’ έστησε τότε το βασίλειο του Rivendell, πήρε μέρος στη συμφωνία μεταξύ Ανθρώπων και Ξωτικών εναντίον του Sauron και ανέμιζε εντυπωσιακά την κόμη του στην πρώτη γραμμή των μαχών.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Ποιες ήταν οι πρώτες μας εντυπώσεις όταν γνωρίσαμε τον Adam Driver; Ποια ταινία θα τον πήγαινε στα Όσκαρ πριν την επιτυχία του Marriage Story; Τι χαρακτηριστικό φέρνει σε κάθε του ρόλο και γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τον Kylo Ren; Μήπως είναι τελικά ο ηθοποιός της γενιάς του;