ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Marvel ετοιμάζει σειρά ‘Inhumans’ και αυτά είναι τα 3 πράγματα που ξέρουμε

Μπορεί να έχασαν την ταινία, αλλά τραβάνε τελικά για τηλεόραση.

Ήταν να γίνουν ταινία, μετά ήταν να μη γίνουν ταινία και τώρα είναι να γίνουν σειρά που θα μοιάζει με ταινία. Μπορεί να μη γνωρίζεις πολλά για τους Inhumans – ή και τίποτα – αλλά ούτε για τους Guardians of the Galaxy ήξερες πολλά και τους έδωσες πάνω από 750 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Το αρχικό σχέδιο της Marvel για τους Inhumans, αυτήν την ομάδα υπεράνθρωπων που κατοικούν στο διάστημα αποκομμένοι από τους ανθρώπους, ήταν να αντικαταστήσουν κατά κάποιο τρόπο το franchise των X-Men που δε φαίνεται να μπορεί η εταιρεία να πάρει πίσω από την 20th Century Fox. Τελικά το κινηματογραφικό γλυκό χάλασε, αλλά επειδή δεν έγινε τόσος development κόπος τζάμπα, τα πλάνα απλά θα μεταφερθούν στη μικρότερη οθόνη.

Παρακάτω θα βρεις όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά ‘Inhumans’.

ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ

Τα δύο πρώτα επεισόδια του ‘Inhumans’ θα γυριστούν με IMAX κάμερες και θα προβάλλονται σε 1000 κινηματογράφους και 74 χώρες, για δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα τους στο ABC. Η τεχνολογία κανονικά είναι πανάκριβη για ένα τηλεοπτικό στούντιο, αλλά η ιδέα ήταν της ίδιας της IMAX που, μετά την επικερδέστατη αρχή που έκανε με τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του ‘Game of Thrones’,  κοιτάει να αναπτύξει συνεργασίες και εκτός κινηματογράφου. Κυρίως γιατί προς το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου μένει συνήθως χωρίς κάποιο χιτ στις αίθουσες. Το ‘Inhumans’ χρονικά τοποθετείται μεταξύ του ‘Spiderman: Homecoming’ και του ‘Thor: Ragnarok’.

ΛΙΓΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ;) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

8 επεισόδια για τον Σεπτέμβρη του 2017, για αρχή τα δύο πρώτα γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους και το πρώτο ξανά στις 26 Σεπτεμβρίου στη μικρή οθόνη. Η σειρά θα προβάλλεται τις Τρίτες πριν από το ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’, με την ελπίδα να δώσει κι ένα καλό boost στην άλλη υπερηρωική σειρά του ABC, που θεωρητικά θα έχει ανανεωθεί για την 5η σεζόν της μέχρι τότε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τηλεοπτικά επεισόδια θα έχουν έξτρα υλικό που δε θα παρουσιαστεί στις αίθουσες.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΖΟΝ

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ‘Inhumans’ θα είναι μια σειρά λίγων επεισοδίων, αλλά πολλών σεζόν. Η μικρότερη διάρκεια των κύκλων είναι λογική αν το σκεφτείς, γιατί οι Inhumans 6 μέρες από τις 7 κυκλοφορούν στο διάστημα και συμμετέχουν σε επικές μάχες με άλλους διαστημάνθρωπους – ή διαστημοπλάσματα τελοσπάντων – και αυτό σημαίνει μεγάλο budget. Και μπορεί τα δύο πρώτα επεισόδια να τα πληρώνει η IMAX, αλλά τα υπόλοιπα θα βγουν από την τσέπη του ABC. Στη χειρότερη περίπτωση όμως, η Marvel και το τηλεοπτικό δίκτυο ετοιμάζονται για μία σούπερ μίνι σειρά που θα μοιάζει ολοκληρωμένη ακόμα και χωρίς επιπλέον σεζόν.