ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

‘The Defenders’: Η Elektra και όσοι ακόμα θα δούμε στη σειρά της Marvel

Ένας-ένας, παιδιά. Όλοι θα πάρετε.

Το ‘Luke Cage’ ακόμα καλά-καλά δεν έχει κρυώσει, αλλά το ‘Defenders’ έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα. Και παρέα μ’ αυτά, έχουμε πάντα και ανακοινώσεις.

Η τελευταία είναι αυτή για τη συμμετοχή της Elodie Yung στον ρόλο Elektra, του μεγάλου έρωτα του Matt Murdock που είδαμε να πεθαίνει στη δεύτερη σεζόν του ‘Daredevil’. Δεν πιστεύουμε να την είχες ξεγράψει. Η Elektra είναι εφτάψυχη.

Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τον Daredevil, την Jessica Jones, τον Luke Cage, τον Iron Fist και την προσπάθειά τους να βάλουν πλάτη ενάντια σε απειλές που δεν παίρνουν πρέφα οι Avengers όταν τα βάζουν με γιγάντια ρομπότ ή τσακώνονται μεταξύ τους. Εκτός από την Elektra, θα δούμε κι άλλους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει, μαζί με κάποιους άλλους που θα έχουμε δει μέχρι τότε στο ‘Iron Fist’, και μάλιστα με κανονικό screentime και όχι απλά σε συνδετικά cameo.

Όπως για παράδειγμα την Jessica Henwick στον ρόλο της Colleen Wing.

Τη Simone Missick στον ρόλο της Misty Knight.

Τη Deborah Ann Woll στον ρόλο της Karen Page και τον Elden Henson στον ρόλο του Foggy Nelson.

Την Carrie Anne Moss στον ρόλο της Hogarth και τον Eka Darville στον ρόλο του Malcolm.

Τη Rosario Dawson στον ρόλο της Claire Temple, τη Rachael Taylor στον ρόλο της Trish Walker και τον Scott Glenn στον ρόλο του Stick.

Πέρα από τις παραπάνω πολύ ευπρόσδεκτες εμφανίσεις όμως, το μεγάλο casting του ‘Defenders’ είναι αναμφισβήτητα η Sigourney Weaver σε ρόλο-έκπληξη του big bad της σειράς που δε μας έχουν αποκαλύψει ακόμα.

Δες το teaser του ‘Defenders’ παρακάτω.