ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Captain America πηγαίνει τηλεόραση

Ο Chris Evans κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό θρίλερ.

Ο Chris Evans είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Variety ότι μετά την αποδέσμευσή του από τον ρόλο του Captain America, σκόπευε να αφήσει σιγά-σιγά την υποκριτική και να περάσει πίσω από την κάμερα.

Μετά το ‘Avengers: Endgame’ λοιπόν, τον είδαμε στο απείρως απολαυστικό ‘Knives Out’ που ξεπέρασε το ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ στο αμερικανικό box office και είναι υποψήφιο για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου (παίζεται ακόμα στις ελληνικές αίθουσες, σπεύσε εάν σου ξέφυγε) και τώρα ετοιμαζόμαστε να τον δούμε στο ‘Defending Jacob’ της Apple TV+.

Ο Evans επανενώνεται στη σειρά-θρίλερ με τον Jaeden Martell του ‘Knives Out’ (έχεις δει ξανά τον μικρό στα ‘It: Chapter 1’ και ‘Chapter 2’) και συμπρωταγωνιστεί με τη Michelle Dockery του ‘Downton Abbey’. Σε ρόλο αναπληρωτή περιφερειακού εισαγγελέα, ο χαρακτήρας του θα βρεθεί στο πιο κρίσιμο σημείο στη ζωή του όταν ο μάρτυρας-κλειδί σε μια υπόθεση φόνου θα είναι ο ίδιος του ο γιος.

Τη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του 2012 υπογράφει ο παραγωγός του ‘Planet of the Apes’, Mark Bomback, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο υποψήφιος για Όσκαρ Morten Tyldum του ‘Imitation Game’.

Το ‘Defending Jacob’ θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Απριλίου στην Apple TV+.

***

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κάνουν μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας των Όσκαρ, γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες. Από τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’ και τον ‘Τιτανικό’, μέχρι τη ‘Γκαρσονιέρα’ και το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας φιλμ που πήραν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.