ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο ‘Τελευταίος των Μοϊκανών’ γίνεται σειρά από τον σκηνοθέτη του ‘True Detective’

H απαγορευμένη ιστορία αγάπης του Hawkeye και της Cora είναι στον δρόμο για το HBO Max και κρατά ένα κρυφό όπλο.

Πάνε 28 χρόνια από όταν ο Michael Mann έκανε τον Daniel Day-Lewis τον απροσδόκητο action hero που είδαμε να οργώνει τα Βουνά Adirondack και 194 από όταν έγραψε τον ‘Τελευταίο των Μοϊκανών’ ο James Fenimore Cooper.

Τώρα η απαγορευμένη ιστορία αγάπης του Hawkeye και της Cora με φόντο τον πόλεμο μεταξύ Γάλλων και ιθαγενών είναι στον δρόμο για το HBO Max, τη streaming πλατφόρμα του HBO, σε σενάριο του Cary Joji Fukunaga (True Detective) και του Nick Osborne (Remember Me).

Από τους κυριότερους συντελεστές θα είναι και η Nicole Kassell, το κρυφό σκηνοθετικό όπλο του φανταστικού ‘Watchmen’ που μόλις τελείωσε, έχοντας κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά στο ‘Leftovers’, το ‘Better Call Saul’, το ‘Westworld’ και στο παραγνωρισμένο, ατμοσφαιρικό ‘Woodsman’ με τον Kevin Bacon στο 2004.

Ο ‘Τελευταίος των Μοϊκανών’ ήταν στο παρελθόν τηλεοπτικό πρότζεκτ του FX, αλλά δεν προχώρησε ποτέ.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Ποιες ήταν οι πρώτες μας εντυπώσεις όταν γνωρίσαμε τον Adam Driver; Ποια ταινία θα τον πήγαινε στα Όσκαρ πριν την επιτυχία του Marriage Story; Τι χαρακτηριστικό φέρνει σε κάθε του ρόλο και γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τον Kylo Ren; Μήπως είναι τελικά ο ηθοποιός της γενιάς του;