ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Russo του Captain America επιστρέφουν στην τηλεόραση

Τα αδέρφια Joe και Anthony Russo γυρνάνε στα πάτρια εδάφη της μαμάς τηλεόρασης.

Μπορεί να άκουσες για πρώτη φορά το όνομά τους – ή τη φασαρία έστω γύρω από αυτό – όταν έκαναν τον χαμό τους με τη σκηνοθεσία του ‘Captain America: The Winter Soldier’, αλλά πριν μπουν στο γαϊτανάκι της Marvel, οι αδερφοί Russo είχαν στο βιογραφικό τους πολλή τηλεόραση και πολλή κωμωδία, με τα ‘Arrested Development’, ‘Happy Endings’ και ‘Community’ που είχαν σκηνοθετήσει.

Τώρα γυρίζουν στην τηλεόραση από την πλευρά της παραγωγής, αφήνοντας πίσω το κομμάτι κωμωδία και μεταφέροντας την ταινία ‘The Warriors’ του ‘79 στη μικρή οθόνη. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Sol Yurick και ασχολείται με τις underground συμμορίες της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα τους Warriors, που κατηγορούνται άδικα για τη δολοφονία του αρχηγού μίας αντίπαλης συμμορίας.

Η ταινία θα μετατραπεί σε δράμα με επεισόδια διάρκειας μίας ώρας από την Paramount και το Hulu και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το βάρος των περισσότερων επεισοδίων, αλλά δεν αποκλείεται να βρούμε και τους Joe-Anthony στη γνωστή τους θέση πίσω από τις κάμερες.

Οι δύο σκηνοθέτες ασχολούνται αυτή τη στιγμή με τις δύο ταινίες ‘Infinity War’ που ετοιμάζουν για τους Avengers, αλλά και με τον πρώτο Κινέζο υπερήρωα που έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν.

Μπορείς να πάρεις μία γεύση από το ορίτζιναλ ‘Warriors’ στο παρακάτω τρέιλερ. Μην ανησυχείς όμως, μπορούμε – σχεδόν! – να σου εγγυηθούμε ότι ατάκες όπως “You guys are the big dudes, huh?” θα απουσιάζουν από τη σειρά.