NETFLIX

Το πρώτο τρέιλερ της She-Ra του Netflix είναι εδώ και είναι δυνατό

For the honor of Grayskull!

Τις προάλλες λέγαμε για τις φήμες που βγήκαν ότι ο Ryan Reynolds ετοιμάζει ταινία ‘Thundercats’, που δεν ισχύουν, σίγουρα όμως ρίχνουν λάδι στη φωτιά που καίει στις καρδιές όλων των φαν. Reboot στο καρτούν βέβαια είχε γίνει πριν έξι χρόνια και θα γίνει και τώρα με το ‘Thundercats Roar’.

Επιπλέον, πριν 2 χρόνια, συνέβη και αρκετά οκέι reboot στη ‘Sailor Moon’, το οποίο βέβαια δεν είχε την ίδια αναγνώριση ούτε απήχηση, που είχε το ορίτζιναλ.

Η She-Ra λοιπόν είναι ένα ακόμα καρτούν των 80s, που στην Ελλάδα προβλήθηκε στα 90s και που έρχεται πίσω τον Νοέμβριο στο Netflix με νέο σχέδιο και νέες ιστορίες, για να διεκδικήσει παλιούς και νέους φαν.

Μέχρι τώρα είχαμε δει το πρώτο πόστερ και πριν το καλοκαίρι είδαμε και τις πρώτες εικόνες από τη σειρά. Χτες είδαμε και το πρώτο τρέιλερ. Δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά εδώ στο PopCode ενθουσιαστήκαμε με το δυναμικό φινάλε που η She-Ra φωνάζει “For the honor of Graaayskull”, τη φράση που τη μεταμορφώνει από Adora σε She-Ra. Στο ορίτζιναλ η μεταμόρφωση ήταν με μακρινό πλάνο, ενώ στο reboot θυμίζει την πιο προσοχή στη λεπτομέρεια μεταμόρφωση της Sailor-Moon.

Απόλαυσε τo ‘She-Ra’ και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι ήταν και πού βρίσκονται σήμερα οι έφηβοι από τα 90s κινούμενα της Disney