STRANGER THINGS

Το ‘Stranger Things’ μάλλον θα ολοκληρωθεί σε 4 σεζόν

Έτσι αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς σε συνέντευξή τους. Δείτε τι είπαν για την ιστορία που έχουν κατά νου.

Η 3η σεζόν για το ‘Stranger Things‘ είναι δεδομένη αν όλα πάνε καλά, και πιθανότατα και τουλάχιστον μία ακόμα, σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς, Duffer Brothers.

Σε ένα προφίλ τους στο Vulture ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, που μιλάει εκτενώς για το πώς ξεπέρασαν τις αποτυχίες της καριέρας τους ώστε να φτάσουν στο mega-hit τους στο Netflix, τα αδέρφια μιλούν και για το μέλλον της σειράς τους. Συγκεκριμένα, για το πόσο μακριά έχουν σκεφτεί να την φτάσουν.

“Σκεφτόμαστε πως θα είναι ένα πράγμα τεσσάρων σεζόν και μετά τέλος,” λέει ο Ross Duffer. “Πρέπει να συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε την ιστορία, αν και δεν ξέρω αν μπορούμε να δικαιολογήσουμε πώς κάτι κακό θα τους συμβαίνει κάθε χρόνο,” συμπληρώνει ο Matt.

Είναι μια υπέροχα νηφάλια προσέγγιση στην πραγματικότητα της εμπορικής τηλεόρασης, που μας κάνει να σκεφτόμαστε σειρές σαν το ‘Banshee’ που ολοκληρώθηκαν σε σχετικά λίγες σεζόν, απλώς και μόνο επειδή, πολύ απλά, τελείωσε η ιστορία. Κάπως έτσι σκοπεύουν να πορευθούν κατά τα φαινόμενα και οι Duffer, παρά να τεντώνουν το στόρι του ‘Stranger Things’ για όσο ακόμα καιρό ο κόσμος έχει όρεξη να καταναλώνει ’80s εικονογραφία.

Σκεφτόμαστε πως θα είναι ένα πράγμα τεσσάρων σεζόν και μετά τέλος.

Η επερχόμενη 2η σεζόν, που έρχεται στις 27 Οκτώβρη στο Netflix, θα εστιάσει όπως ήδη γνωρίζουμε στον Will και στις συνέπειες της επιστροφής του από τον κόσμο του Upside Down. Σύμφωνα με τους Duffer, δεν πρόκειται απλώς για μια συνέχεια της ιστορίας, για μια κλασική σεζόν 2. Οι ίδιοι το βλέπουν περισσότερο ως σίκουελ. “Αν έχεις μια πετυχημένη ταινία, το Νούμερo 2 είναι πάντα λίγο μεγαλύτερο,” λένε επιβεβαιώνοντας πως θα υπάρξει σίγουρα και 3η σεζόν μετέπειτα, αλλά και μάλλον μια 4η.

Μέχρι εκεί βλέπουν (για την ώρα τουλάχιστον) να φτάνει το στόρι τους. Μετά;

“Θα πρέπει να φύγουν μακριά από αυτή την πόλη!”, λένε. “Είναι γελοίο!”

Για την ώρα, εμείς αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον το, ας το λέμε λοιπόν έτσι, σίκουελ στο πρώτο ‘Stranger Things’, για να δούμε πού μπορεί όντως να πάει ιστορία τώρα.

*Η 2η σεζόν ‘Stranger Things’ θα streamάρει στις 27 Οκτωβρίου στο Netflix.

ΚΙ ΑΛΛΟ STRANGER THINGS

8 σημειώσεις που πρέπει να κρατήσεις ενόψει του 2ου κύκλου
Ο ‘Stranger Things’ pop item οδηγός για τα ’80s
Οι στολές ‘Stranger Things’ είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στο Halloween
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος γράφει το original review της σειράς για το PopCode