SURVIVOR

O Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι ο Μάνατζερ Ράγκμπι του φετινού Survivor

Με τέτοιο όνομα και τέτοια στρατηγική έγινε αμέσως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Το λάθος στο Survivor 2 έγινε στο αρχικό κάστινγκ. H παραγωγή αν και είχε μπροστά της μήνες ολόκληρους να επιλέξει παίκτες, δεν έκανε σωστές κινήσεις και κατέληξε να στείλει στον Άγιο Δομίνικο προσωπικότητες, οι οποίες θα πρωταγωνιστούσαν άνετα στο ‘Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι’. Θέλαμε λίγο ίντριγκα, λίγη στρατηγική, λίγους τσακωμούς. Λίγες Οικογενειακές Ιστορίες βρε αδερφέ.

Το κατάλαβαν, ευτυχώς, γρήγορα και έστειλαν στην παραλία του νησιού της Καραϊβικής, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τρέλανε με το ‘καλημέρα’ τους χρήστες του twitter και έδωσε νέα πνοή στο ριάλιτι. Μπορεί να ήταν η πιο κακή παίκτρια στο αγωνιστικό κομμάτι και να ψηφιζόταν προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα, όμως έγινε εύκολα το πρωταγωνιστικό πρόσωπο του Survivor.

Θέλαμε όμως και κάτι ακόμα, έτσι δεν είναι; Το κενό του Πάνου Αργιανίδη, του παίκτη που αγαπούσαμε να μισούμε, της μασκότ του περσινού Survivor, παρέμενε τεράστιο. Και τι αποφάσισε να κάνει η δαιμόνια παραγωγή; Να βρει έναν νέο ‘Μάνατζερ Ράγκμπι’. Στο περίπου τουλάχιστον.

ΟΚ, Πανάρας βγήκε μία φορά και έσπασε το καλούπι, αλλά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι το αλατοπίπερο που έλειπε από το ριάλιτι για να πάει μπροστά. Πλέον είμαστε κομπλέ.

Ο ΧΑΡΟΣ ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ

Για να πω την αλήθεια, φέτος δεν παρακολουθώ Survivor, τόσο φανατικά όσο πέρυσι. Σίγουρα, δεν είμαι ο μόνος. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι το ριάλιτι έχει πάει άπατο. Έχει το κοινό του και θα συνεχίσει να το έχει, μέχρι τέλους.

Με παίκτες, όμως, όπως αυτός ο τυπάρας ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος (είναι τόσο επικό να γράφεις αυτό το όνομα ολόκληρο κι ας πιάνει μισή σειρά) θα πάρει ένα έξτρα boost. Το καταλάβαμε από την είσοδό του, η οποία αν μη τι άλλο έγινε viral.

Δεν είχα αντιληφθεί ακριβώς τι είχε γίνει, μέχρι που άνοιξα το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είδα το ‘Χάρος’ να φιγουράρει στην πρώτη θέση των πιο σχολιασμένων λέξεων. Πάνω κι από το ίδιο το #Survivorgr . Ξέρετε πότε είχε γίνει ξανά αυτό; Όσο βρισκόταν στο περσινό ριάλιτι επβίωσης ο Πάνος Αργιανίδης!

Ακόμη και το επάγγελμα με το οποίο δηλώθηκε στο παιχνίδι ο νέος παίκτης είναι το ‘Προπονητής Χόκεϊ επί χόρτου’. Πόσο πιο δημοφιλές δηλαδή μπορεί να είναι στην Ελλάδα από το Ράγκμπι;

Κι αν για τον Μάνατζερ Ράγκμπι χρειάστηκε να μιλήσουμε με παίκτες του για να πιστέψουμε ότι όντως υπάρχει αυτή η δουλειά, για τον Χάρο, χρειάστηκε απλά να πατήσουμε το όνομά του στο Youtube.

Κι εδώ εν τω μεταξύ, έχουμε το εξής επικό. Τι κι αν το ‘προπονητής χόκεϊ επί χόρτου’ είναι μια χαρά αφορμή για σχολιασμό, ο Σώζων ή Χάρος ή Παλαίστρος ή όλο μαζί, έχει καταφέρει να αφήσει το επάγγελμά του να περάσει απαρατήρητο και μας έκανε να ασχοληθούμε με το όνομά του, το οποίο δίνει την καλύτερη πάσα στα τρολ του twitter, αλλά και στους παρουσιαστές του ριάλιτι.

Τα “ο Χάρος ρίχνει τη χαριστική βολή”, “τον Χάρο δεν τον σταματάει τίποτε” και οι υπόλοιπες τρολίστικες ατάκες που ακούσαμε από το Γιώργο Λιανό, κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων που πήρε μέρος ο Σώζων ήταν ξεκάθαρα από τις πιο όκγουαρντ στιγμές.

Η εξήγηση, μάλιστα, του ίδιου του παίκτη για το πώς πήρε το όνομά του θα μπορούσε να γίνει ξεχωριστό κείμενο. Όπως είπε στο συμβούλιο του νησιού “αυτό το όνομα έχει να κάνει με παρατσούκλι το οποίο δόθηκε κάποια στιγμή σε ένα σόι και με ένα δεύτερο παρατσούκλι έτσι λιγάκι πιο συγκεκριμένο που δόθηκε πάλι για να ξεχωρίσουμε από ένα άλλο σόι. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για το όνομα, όχι πάντα με θετικό τρόπο, αλλά έχω καταλήξει πως είναι κάτι πάρα πολύ καλό και έχω καταλάβει πως είναι πάρα πολύ ισορροπημένο. Από τη μία, δηλαδή, υπάρχει το Σώζων, από την άλλη υπάρχει ο Χάρος και στη μέση υπάρχει η πάλη ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Κάτι σαν το Γιν και το Γιανγκ, δηλαδή”.

Ρε σεις αυτός εδώ έχει μελετήσει Πάνο Αργιανίδη, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όταν αρχίσει να μιλάει δεν σταματάει με τίποτα, όποιον πάρει ο Χάρος (αχα καλό ε). Μόνο ο Μάνατζερ Ράγκμπι θα μπορούσε να μιλήσει στο συμβούλιο του νησιού για Γιν και Γιανγκ και άλλες τέτοιες φιλοσοφίες. Τι να πουν τα υπόλοιπα γατάκια;

ΠΑΙΖΕΙ (ΚΑΙ) ΜΠΑΛΙΤΣΑ Ο ΧΑΡΟΣ

Τι άλλο κατάφερε να κάνει μέσα στις μόλις λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο; Να την πέσει στην νούμερο ένα ντίβα του Survivor, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εκεί που οι άλλοι κώλωναν, ο Χάρος δεν μάσησε. Μέγας γύπας, σαν τον δάσκαλό του, τον τιτάνα Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος εξαρχής έκανε τα κοπλιμέντα του στα ωραία κορίτσια της ομάδας του.

Ο Σώζων, λοιπόν, ο οποίος έχει γίνει ο πιο Διάσημος από τους Διάσημους, χωρίς να είναι Διάσημος, έχει ξεκινήσει ένα φλερτ με την Κωνσταντίνα, το οποίο θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια πεσιματικής.

Το πρωί της λέει ότι είναι η καλύτερη, ότι δεν χορταίνει να τη βλέπει, ότι η φωνή της είναι σαν μουσική και το βράδυ πάει στο συμβούλιο και την ψηφίζει για αποχώρηση. Βρε άρχοντα; Τι ναπολεόντεια στρατηγική είναι αυτή;

Το εξήγησε, ωστόσο, λέγοντας πως αν και του αρέσει η συνύπαρξη τους στην παραλία, ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια. Και πάει και την γράφει στο χαρτί ‘Ντίνα’, δείχνοντας ότι για εκείνον δεν είναι η ‘Κωνσταντίνα’ που είναι για τους υπόλοιπους. Σωστός ο Σώζων (κάτι μου θυμίζει αυτό). Δυστυχώς, το κοινό του την ‘έκανε’ και έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Κωνσταντίνα. Δεν σταματάει, όμως, ο Χάρος. Θα το βρει το επόμενο θύμα του σύντομα. Δεν τον φοβόμαστε.

Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε ξεκάθαρα με έναν παίκτη που μπήκε στο Survivor για να νικήσει. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ταξίδεψε στην Καραϊβική, όπως μας είπε, έχοντας κατακτήσει 8 πανελλήνια πρωταθλήματα και 2 πανευρωπαϊκά στο χόκεϊ επί χόρτου.

Πόσο δύσκολο θα του είναι το κύπελλο που πήρε ο Ντάνος δηλαδή; Και ποιος έχει τα κότσια να τα βάλει με το Χάρο; Και να τον νικήσει;

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

KI ΑΛΛΟ SURVIVOR

Το Survivor 2 έχει πετύχει ήδη και δεν το ξέρουμε
Και η άλλη άποψη: Γιατί το καινούργιο Survivor θα πάει άπατο
Υδραυλικοί-παλαιστές και ανιψιοί πολιτικών: Αναλύουμε το καστ του ‘Survivor 2’
Είδα και γω τον τελικό του ‘Survivor’
Τα 5 καλύτερα επεισόδια του ‘Survivor’
Μάνατζερ Ράγκμπι: Ήμουν ο πρώτος παίκτης του ‘Survivor’ που κέρδισε
Ποιοι θα έπαιζαν τους παίκτες του ‘Survivor’ αν γινόταν ταινία
Το καστ του νέου ‘Survivor’ είναι μυθικό
Οι πιο δύσκολες δοκιμασίες ‘Survivor’ ανά τον κόσμο