ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

BoJack Horseman: Το νέο και τελευταίο τρέιλερ, ανείπωτη θλίψη

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το σημαντικότερο νιχιλιστικό άλογο της γενιάς του.

Είμαστε σχεδόν δυο βδομάδες μακριά απ’ το να δούμε το τέλος μίας σειράς που όρισε τη δεκαετία που έφυγε. Τα τελευταία επεισόδια της τελευταίας σεζόν του ‘Bojack Horseman’ έρχονται στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix, και εμείς σκουπίζουμε τα δάκρυά μας που πρέπει να αποχαιρετήσουμε το καλύτερο άλογο που όντως έχει μπει ποτέ σε ένα μπαρ. Και στο σπίτι μας.

Το τρέιλερ της έκτης σεζόν είναι συγκινητικό, είναι χαμηλών τόνων και δείχνει μία αισιόδοξη εικόνα που σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρει την απαραίτητη νιχιλιστική του στροφή.

Το νέο τρέιλερ δείχνει τον Bojack να κάνει μία καινούργια αρχή στο Wesleyan, ως καθηγητής πανεπιστημίου και με ανανεωμένη -προς το καλύτερο- εμφάνιση. Βέβαια, αν ξέρεις έστω και λίγο τον ήρωα μας, καταλαβαίνεις ότι αυτά δεν αρκούν για να έχουμε ξαφνικά έναν ‘χαρούμενο και αισιόδοξο Bojack’.

“Ένιωθα ότι όλη η ζωή μου ήταν μία συνεχής ηθοποιία, κάνοντας μιμήσεις των ανθρώπων που έβλεπα στην τηλεόραση, οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν απλά μια προβολή ηθοποιών και σεναριογράφων που μέσα τους είναι χάλια”, ακούγεται να λέει. “Ένιωθα σαν μια φωτοτυπία μίας φωτοτυπίας ενός ανθρώπου”.

OK. Ο παλιός καλός πεσιμιστής Horseman είναι εδώ.

Μέσα απ’ το τρέιλερ περνάνε και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς: ο Τodd που νομίζει ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του, ο Mr. Peanutbutter με την Pickles τη σερβιτόρα, η Princess Carolyn με την Ruthie…

Ανυπομονούμε απλά για τα νέα επεισόδια. Τσέκαρε το τρέιλερ:

***

Παρέα με έναν απολαυστικά απολογητικό Μάκη Παπασημακόπουλο, αναλύουμε τη φιλμογραφία του Rian Johnson. Τι άλλαξε το ‘Rise of Skywalker’ ως προς την αντιμετώπισή μας στο ‘Last Jedi’; Σε τι φάση βρίσκεται η τριλογία Star Wars που έχει συμφωνήσει να κάνει και, τελικά, θέλουμε να τη δούμε ή όχι;