FARGO

O Ewan McGregor είναι αγνώριστος στο τρέιλερ του ‘Fargo’

Ο 3ος κύκλος του 'Fargo' έρχεται τον Απρίλιο μαζί με έναν καραφλό McGregor.

Μετά το τιζεράκι που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, η προώθηση του ‘Fargo’ ξαναχτυπά με ένα promo που μας συστήνει στον έναν εκ των δύο ρόλων που θα υποδυθεί ο Ewan McGregor στη νέα σεζόν.

Ο McGregor θα παίξει δύο μη δίδυμα αδέρφια στην ανθολογική σειρά, τους Emit και Ray Stussy, ο δεύτερος που βλέπουμε και στο promo είναι ο μικρότερος αδερφός Ray, ένας δεσμοφύλακας/πρώην καρπαζοεισπράκτορας στο σχολείο που ζηλεύει την επιχειρηματική επιτυχία του αδερφού του Emmit – ή αλλιώς και “Parking Lot King” της Μινεσότα όπως τον φωνάζουν οι ντόπιοι – και μαζί του στο εστιατόριο βλέπουμε και την επίσης πολύ διαφορετική απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει, Mary Elizabeth Winstead.

Ακόμα μία συμπρωταγωνίστριά τους – για την ακρίβεια ο βασικός γυναικείος ρόλος του 3ου κύκλου απ’ ότι έχουμε καταλάβει – είναι η Carrie Coon (‘The Leftovers’, ‘Gone Girl’) που βρίσκεται σε ένα από τα τραπέζια με τον γιο της (;) και φαίνεται να υποδύεται μία αστυνομικό. Με το ζευγάρι να αποχωρεί μόλις τη βλέπει στον χώρο, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι δεν ετοίμαζαν τίποτα καλό – ή τουλάχιστον νόμιμο.

Το ‘Fargo’ επιστρέφει στις 19 Απριλίου.