ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι X-Men πάνε τηλεόραση με το τρέιλερ του ‘Gifted’

Οι X-Men στον φυσικό τους χώρο.

Το FOX μπαίνει επισήμως στον κόσμο της Marvel με το ‘The Gifted’ και οι X-Men βρίσκουν επιτέλους τον φυσικό τους χώρο. Αυτόν της τηλεόρασης. Το μόνο κακό σε όλο αυτό είναι ότι οι χαρακτήρες που έχεις συνηθίσει και θες να βλέπεις έχουν ήδη καπαρωθεί από το σινεμά, αλλά το ‘Gifted’ θα χτίσει τη δικιά του οικογένεια μεταλλαγμένων και θα μας αρέσει κιόλας.

Ο δημιουργός του υποτιμημένου ‘Burn Notice’, Matt Nix, και ο συνώνυμος πια με τους X-Men, Bryan Singer, επιστράτευσαν τον Stephen Moyer του ‘True Blood’ και την Amy Acker του ‘Person of Interest’ για να υποδυθούν “ένα ζευγάρι του οποίου η κανονική ζωή αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει ξαφνικά ότι τα παιδιά τους έχουν δυνάμεις μεταλλαγμένων. Αναγκασμένη να δραπετεύσει από την μια εχθρική κυβέρνηση, η οικογένεια μπαίνει σε ένα underground δίκτυο μεταλλαγμένων και πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της”.

Άλλα γνώριμα ονόματα είναι ο Sean Teale του ‘Skins’ και η Jamie Chung του ‘Once Upon a Time’, ενώ η σειρά, αντίθετα με το φανταστικό ‘Legion’ του FX που είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να λειτουργεί εκτός του κινηματογραφικού περιβάλλοντος των X-Men, θα συνδέεται σε πρώτη φάση με αναφορές στους σινεματικούς μεταλλαγμένους, και αργότερα ό,τι προκύψει.

To ‘The Gifted’ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην τηλεοπτική σεζόν 2017-’18.